Bine ai venit la

Singura școală candidată IB din Transilvania

De ce KEY?

Icoane site KEY_Program
Singura școală candidată IB

KEY International School este singura și unica școală din Transilvania care furnizează educație IB. Curricula Bacalaureat Internațional (IB) oferă școlilor un cadru de elemente esențiale care trebuie puse la dispoziția elevilor pentru a îi pregăti pentru vieți de succes, atât în prezent, cât și pentru viitor. Programul IB îi provoacă pe elevi să exceleze în învățare și să dezvolte atât realizări pe plan academic cât și emoțional.

Icoane site KEY_Smile face
Cele Mai Accesibile Prețuri

Suntem un ONG dedicat educației de calitate accesibilă. Din cauză că toate fondurile colectate de școala noastră merg direct în costurile activității școlare, ne permitem să oferim cele mai mici taxe din Cluj comparativ cu orice altă școală internațională! Sustenabilitatea este în continuare obiectivul nostru principal deoarece furnizarea educației private este extrem de costisitoare, dar abordarea noastră rămâne: Educație în primul rând și Business în al doilea!

Comunitate și Solidaritate

La KEY International School, părinții, profesorii, copiii și restul echipei lucrează împreună pentru a crea cel mai bun mediu educațional. Comunicarea este bazată pe respect și transparență, feedback-ul este integrat în mod constant în activitățile noastre și organizăm numeroase evenimente de socializare, proiecte și oportunități de a colabora. Suntem recunoscători Super Părinților KEY, implicați în dezvoltarea școlii prin numeroase activități și idei.

Care este procesul de înscriere?

Scoala
Înscriere

Vizitați KEY School, experimentați curicula și facilitățile noastre și discutați cu profesorii și personalul nostru.

Documente
Începe aplicarea

După vizită, îți vor fi oferite documentele pentru înregistrare pentru a fi completate, alături de politica de admitere și procedură.

ID
Documente necesare

• Copie după certificatul de naștere al copilului
• Copie după Cartea de identitate a părinților sau după pașaport
• Copie după cardul de sănătate
• Adeverință de sănătate din partea doctorului de familie.

Copil
Bucură-te de KEY

Când aplicația se realizează cu succes, copilul dumneavoastră poate începe să se bucure de experiența KEY International School.

Programează o vizită!