Bine ați venit la
KEY International School!

Construim o comunitate de exploratori ai propriei lor excelențe

Bine ați venit la
KEY International School!

Construim o comunitate de exploratori ai propriei lor excelențe

KEY International School este o școală candidat* IB pentru programul PYP (ciclu primar), singura școală candidat IB din Transilvania! Școala este în curs de autorizare ca drept Școală Internațională IB. Școlile Internaționale IB împărtășesc o filosofie comună - dedicare către educație internațională oferită la standarde înalte de calitate - despre care credem că e importantă pentru elevii noștri.

Through our Educational Center we are providing other education services like Nursery, Kindergaten and Clubs.

Sistemul educațional din România încă întâmpină probleme privind dezvoltarea sa într-un model educațional contemporan care răspunde nevoilor globale în continuă evoluție atât ale elevilor, cât și a pieței muncii. Ca primă Școală Internațională din Transilvania care oferă elevilor experiența programului IB, noi, la KEY International School, intenționăm să rezolvăm această problemă, oferindu-le elevilor noștri uneltele necesare pentru a îi aduce la nivelul unor tineri profesioniști autonomi care au o viziune clară a propriului lor viitor.

La KEY International school, credem în a oferi oportunități de creștere holistice tuturor elevilor noștri. În consecință, pe lângă faptul că oferim educație de calitate facilitată de o echipă didactică profesională, mai și avem o varietate de activități extrașcolare precum muzică, arte, Karate, engleză, fundamente din programul Fast Track Kids, robotică și altele.

De ce să alegi
KEY International School?

Icoane site KEY_Program
Singura școală candidată IB

KEY International School este singura și unica școală din Transilvania care furnizează educație IB. Curricula Bacalaureat Internațional (IB) oferă școlilor un cadru de elemente esențiale care trebuie puse la dispoziția elevilor pentru a îi pregăti pentru vieți de succes, atât în prezent, cât și pentru viitor. Programul IB îi provoacă pe elevi să exceleze în învățare și să dezvolte atât realizări pe plan academic cât și emoțional.

Icoane site KEY_Smile face
Cele Mai Accesibile Prețuri

Suntem un ONG dedicat educației de calitate accesibilă. Din cauză că toate fondurile colectate de școala noastră merg direct în costurile activității școlare, ne permitem să oferim cele mai mici taxe din Cluj comparativ cu orice altă școală internațională! Sustenabilitatea este în continuare obiectivul nostru principal deoarece furnizarea educației private este extrem de costisitoare, dar abordarea noastră rămâne: Educație în primul rând și Business în al doilea!

Comunitate și Solidaritate

La KEY International School, părinții, profesorii, copiii și restul echipei lucrează împreună pentru a crea cel mai bun mediu educațional. Comunicarea este bazată pe respect și transparență, feedback-ul este integrat în mod constant în activitățile noastre și organizăm numeroase evenimente de socializare, proiecte și oportunități de a colabora. Suntem recunoscători Super Părinților KEY, implicați în dezvoltarea școlii prin numeroase activități și idei.

Knowledge

Empowers

You

Ce spun Părinții Despre Noi
- Testimoniale -

Client Logo

Tristan iubeeeeeește KEY School. Ați realizat un lucru fantastic creând o școală minunată unde copii în mod real primiți și iubiți. Ceremonia de final de an a dovedit încă odată potențialul imens pe care KEY International School îl are precum și impactul pozitiv creat de aceasta.

Pam & Doru Rotovei Parent
Client Logo

Vă mulțumim foarte mult pentru grija pe care o purtați copiilor noștri, precum și pentru iubirea pe care le-o oferiți, pe care pot să o simt! Admir modul în care copilul meu este nerăbdător să meargă în fiecare zi la grădiniță, acest fapt mă face să mă relaxez și să fiu confotabilă, învățată cu dragoste și fericire.

Sara Chelbat Echanafi Parent
Client Logo

I can't find words to express my positive feelings about Key School... For 2 months in the kinder garden my Vampirina, they transformed to my lovely polite Karina. Thanks to their activities my child is much more calm, but her creativity is increased to the sky. I am very thankful to all the best staff in Key International School

Keti Alexova Parent
Client Logo

Natalia iubește cu adevărat să fie lângă dumneavoastră. Pentru ea și pentru noi, KEY School înseamnă acasă și familie. Ne bucurăm că am găsit acest loc plin de suflet, în care fetița noastră e fericită, își trăiește atât de minunat copilăria și, în același timp, se dezvoltă frumos și primește o educație corespunzătoare.

Călin Chis Parent
Client Logo

Cea mai bună alegere pentru un copil. Activități fantastice, empatie, personal minunat și iubitor, profesori foarte bine pregătiți. Mai mult, cele mai bune activități extracurriculare din Cluj.

Emanuela Marton Parent