KEY International School
Viziune

PUNEM DEZVOLTAREA FIECĂRUI COPIL PE PRIMUL LOC PRIN DEZVOLTAREA UNOR SERVICII EDUCAȚIONALE LA STANDARDE INTERNAȚIONALE ÎNTR-UN MEDIU IUBITOR ȘI STIMULANT

Abordarea noastră este bazată pe principii ale egalității și învățării croite pentru toți într-un mediu incluziv. Toți elevii sunt sprijiniți în așa fel încât să își dezvolte competențe cheie prin abordarea de provocări și înocularea unui simț al realizării și împlinirii.

Atunci când pășiți în școala noastră veți observa imediat că este un spațiu extraordinar pentru copii. În acest loc ne dedicăm întreaga energie în ajutarea copiilor să devină cea mai bună versiune a lor. Profesorii, personalul, părinții și copiii cresc împreună într-un mediu creativ și cal, generos, sigur și respectuos. Aceștia se simt respectați, în siguranță, încrezători și mândri să fie parte din familia KEY. Se sprijină unul pe celălalt și încep fiecare zi cu dedicare, curiozitate și empatie.

Dezvoltarea talentelor prin învățare creativă

La KEY International School, ne dedicăm să oferim o educație de talie globală. Toți creștem în așa fel încât să devenim lideri ai viitorului prin exeriențe de învățare relevante. Suntem autonomi și aplicăm strategiile potrivite pentru a transforma talentele în măiestrie.

Cea mai bună versiune a noastră


Fie că ești elev, profesor, angajat sau părinte la KEY International School, este important să fii autentic în mediul școlar. Apreciem diversitatea de gândire și îi împuternicim pe fiecare să își împărtășească ideile și experiențele.

Ne îngrijim cu compasiune


KEY International School este mai mult decât o școală: este o familie și o comunitate în care avem grijă unul de celălalt. Ne sprijinim reciproc pentru a crește atât personal cât și academic, dar mai mult, pentru a deveni genul de persoane care au un impact pozitiv asupra lumii oricând este posibil.

Global citizenship

At KEY International School, we don't border ourselves to our country. We believe we all share the same planet and we act accordingly.

International Awareness

We are up-to-date on the most important aspects of the world in which we live in. Inclusion is achieved through a culture of collaboration, mutual respect, support and problem solving

Tolerance

We understand that we all are not the same and each of us has their own differences. We believe everyone has the right to belonging no matter race, ethnicity, or gender.