KEY International School
Echipa Noastră

MissAndreea

Andreea

Manager Educațional și Profesor

Numele meu este Andreea Stumer, sunt Manager Educațional și Profesor la KEY International School și nu cred că aș fi putut preda într-un loc mai perfect de atât!
Sunt licențiată în Psihologie și am absolvit un master în Psihologie Clinică, precum am și 5 ani de experiență didactică.

În opinia mea, fiecare zi reprezintă o oportunitate unică de a învăța și obiectivul meu principal ca profesor este să îmi pregătesc elevii să aibă succes, atât în școală cât și prin învățare pe tot parcursul vieții.
Hobby-urile mele sunt cititul și călătoria. Îmi place foarte mult să citesc cărți de psihologie și articole în domeniu. Deasemenea, îmi place să călătoresc și să descopăr lucruri noi în fiecare zi.
Cred că, prin a deveni un profesor și prin oferirea de dragoste și sprijin copiilor, noi lăsăm în urmă o moștenire importantă lumii. A fi profesor implică să oferi elevilor uneltele necesare pentru a trăi o viață productivă și fericită.

Poza KEY

Sara

Coordonator IB și profesor

Numele meu este Sara Garcia Blanco și vin din însorita Spanie!
Sunt licențiată în Psihologie și Criminologie, specializată în Psihologie Clinică. Am fost Profesor de Engleză pentru copii cu vârste între 3 - 12 ani pentru 5 ani și am lucrat pentru departamentul de Training și Dezvoltare în cadrul Instituțiilor Europene din Luxembourg și Bruxel timp de 2 ani. Cerificările mele includ predarea a două limbi străine: Engleză și Franceză.
În timpul meu liber, sunt implicată în activități sportive, desenez peisaje și animații și mă joc cu pisica mea frumoasă. Cred că predarea vine cu o mare responsabilitate, aceea de a echipa copiii cu uneltele necesare dezvoltării lor fizice, emoționale și cognitive.
Fiecare elev este unic și este jobul nostru să îi oferim spațiu pentru a se simții văzut, ascultat, înțeles și celebrat pentru cine este. Să îi oferim alegerile care îi vor determina să își investească timpul, din curiozitate, pasiune și o dorință reală de a învăța. Nu cred că există nimic mai important, captivant sau plin de însemnătate!

MissEmese

Mesi

Profesor

Numele meu este Emese Mihaly și m-am născut într-un oraș mic din județul Sălaj. Am studiat pedagogie la Facultatea de Teologie Reformată în cadrul Universității Babeș-Bolyai și mi-am început Masterul în Teologie Aplicată în cadrul aceleiași instituții.
Mi-am petrecut un an în Olanda pentru un Master intensiv, unde mi-am scris teza focusată pe Educația copiilor. În plus, am participat într-un program intercultural de leadership în Danemarca pentru 6 luni. 
La KEY International School, eu sunt liderul grupului Albinuțele Ocupate, unde ne concentrăm pe dezvoltare prin dragoste, râsete și experiențe valoroase. Pe lângă că sunt o Albinuță Ocupată, îmi place să fac plimbări lungi, să vorbesc despre sensul vieții, să fac city-break-uri, să descopăr lumea noastră minunată și să mă înconjor cu persoane care mă fac să râd. Cred că să începi fiecare zi cu un zâmbet este cel mai important aspect din a avea o viață mai bună.
Dragostea mea pentru a fi profesor a fost întotdeauna prezentă, și cel mai important țel pentru mine este să fiu cel mai bun profesor pe care îl pot avea copiii.

Mădă

Profesor

Numele meu este Mădălina Pănescu și sunt Profesor la KEY International School.
Sunt licențiată în Litere - Limba și Literatura Română, cu accent atât pe limba engleză cât și pe limba română, am absolvit un Master în Studii Literare Românești și am 3 ani de experiență didactică. Mai mult, sunt lector Cambridge Centre.
După cum văd eu lucrurile, fiecare zi aduce o nouă lecție și o nouă posibilitate pentru fiecare dintre noi să devenim cea mai bună versiune a noastră.
Timpul meu liber este petrecut bucurându-mă de hobby-urile mele: lectura și muzica. Îmi place să citesc, să vizitez muzee, Teatrul Național și Casa de Operă cât de des posibil.
Cred că a fi profesor este chemarea mea. Obiectivul meu principal este să-mi pregătesc elevii pentru viitor și să le inspir o sete de cunoaștere și pasiune pentru viață.

MissMadalina
MissCristina

Cristina

Profesor

Numele meu este Cristia Nagy și sunt profesor de muzică la KEY International School. Ceilalți mă descriu ca fiind prietenoasă, comunicativă și foarte creativă.
Mi-am descoperit abilitățile muzicale în timpul copilăriei, când dragostea mea pentru muzică m-a împins să învăț să cânt la chitară. Am înregistrat 4 albume muzicale Creștine și am înființat o trupă de folk-pop numită UNDE precum și un cor pentru copii numit ALLEGRIA. Alături de ALLEGRIA, am înregistrat două albume, am performat un Concert Regal în Săvârșin pentru membrii Familiei Regale și invitații lor și am cântat colinde pentru Papa Francisc. Deasemenea, sunt compozitor și cântăreață, performând numeroase concerte.
Iubesc să lucrez cu copii la fel de mult cum iubesc muzică și am lucrat cu copii încă de când aveam 16 ani, realizând activități de voluntariat în numeroase organizații.
Cea mai mare pasiue a mea este să creez experiențe muzicale minunate alături de copii și de oricine iubește muzica!

Chika

Profesor

Numele meu este Chika Obasi, și sunt din Nigeria. Am venit în România în 2015 pentru a fi alături de soțul meu, care este farmacist și, împreună, creștem patru frumuseți. Sunt licențiată în Economie și Științe ale Informării și Documentării de la Universitatea Nsukka din Nigeria și am absolvit Educație la Universitatea Usman Dan Fodio.
Ambii mei părinți sunt profesori, și m-au inspirat în a le urma pașii. M-au ajutat să formez persoana care sunt astăzi și atitudinea calmă și înțelegătoare.
Cea mai mare motivație a mea este dragostea imensă pe care o am pentru copii și dorința mea pentru succesul lor.
În KEY International School, sunt norocoasă să lucrez în fiecare zi pentru a ajuta viitoare minți excepționale într-un mediu extrem de divers și multicultural.

MissCHIKA
poza

Adina

Profesor

My name is Adina Turdeanu and I am a teacher at the romanian line at KEY International School. I have a Bachelor´s Degree in Education from the Greek Catholic Theological Faculty - Babeș-Bolyai University in Cluj, as well as a Master´s Degree in Family Therapy from Alexandru Ioan Cuza University in Iași. What is more, I also have 10 years of educational experience, both in public and private schools, as well as the Didactic Grade 2. I love teaching, I like being creative when I teach in order to facilitate new educational experiences for my students. To do this, I continuously perfect my self by participating at various trainings, reading and researching new teaching methods.
Fiecare copil este special. Fiecare copil este ca un vas, așteptând să fie plin, și ce ajunge în vasul respectiv depinde complet de noi: profesorii. A fi profesor înseamnă a făuri persoane și implică pasiune, proactivitate și dedicare. A fi profesor înseamnă a ști cum să trezești fericirea cunoașterii, a creativității și a curiozității, cât și fericirea venirii la școală în sufletul fiecărui copil. A fi profesor este o artă!

Emy

Asistent manager

Numele meu este Emöke Balazs, sunt mama a doi copii minunați și asistent manager la KEY International School. Am studiat management în cadrul Universității Spiru Haret și sunt acreditată ca asistent medical, având 10 ani experiență în asistență medicală generală.
În fiecare dimineață sunt responsabilă de starea de sănătate a copiilor, asigurându-mă că sunt sănătoși și fericiți în a începe o nouă zi de școală.
Hobby-urile mele includ cititul, plimbările liniștite, muzica și călătoriile.
La KEY, lucrăm în fiecare zi pentru a oferi un loc sigur, iubitor și stimulator, unde copiii își pot explora curiozitatea și să se dezvolte complet.

poza