KEY International School
Mesaj de bun venit

Dragi părinți,

Întotdeauna ne dorim ce e mai bun pentru copiii noștri și cu toții știm că educația cheia absolută a succesului în viață. Prin educație, devenit atât conștienți cât și impresionați de lumea care ne înconjoară și, mai important, ne descoperim propriul rol în această lume. Acesta este motivul pentru care acest proiect nu putea avea alt nume decât KEY (Knowledge Empowers You - Cunoașterea te face puternic ) International School.
Atunci când noi, un grup de părinți, am decis să aducem acest proiect la viață, am avut o singură întrebare în gând: “Ce fel de școală cuprinde cel mai bine educația pe care mi-aș fi dorit-o pentru propriul meu copil?“. Precum orice alt părinte, ne-am dorit:
  • să îi oferim prilejul copilului nostru de a deveni att o persoană de succes cât și un om echilibrat emoțional, curajos și pasionat, dar și inteligent și analitic. Un loc care să prioritizeze atât dezvoltarea emoțională cât și realizările academice;
  • pmetode dovedite și standarde internaționale, un cadru care să cuprindă toate elementele esențiale - cunoaștere, concepte, competențe și atitudini - de care tinerii elevi au nevoie pentru vieți de succes, atât în prezent cât și pentru viitor;
  • o organizație cu politici sustenabile, capabilă să funcționeze și să crească, dar care să pună mereu educația pe primul loc.
Navigând prin aria globală și vastă de oportunități educaționale, am găsit o modalitate extraordinară de a preda și învăța, care are ca obiectiv să dezvolte tineri curioși, învățați și iubitori, tineri care vor ajunge să creeze o lume mai bună și mai pașnică prin înțelegere multiculturală și respect - am dat de filosofia International Baccalaureate (IB).
Am fost nerăbdători să aducem această oportunitate în Cluj și ne-am decis să ne dedicăm toate resursele, timpul, energia, experiența și experitza construirii acestei organizații non-profit. Modul în care filosifa IB diferă fantastic de alte alternative, faptul că este o cale fascinantă de explorat și impactul semnificativ pe care îl putea avea asupra copiilor noștrii a fost mereu ce ne-a motivat să continuăm.
La început, am avut doar câțiva copii, dar numărul acestora a crescut și continuă să crească. Totuși, acest proiect nu ar fi fost posibil fără ajutorul a numeroși specialiși din diverse domenii și al sprijinului primit de la familii, preteni și alți idealiști care, ca și noi, erau nerăbtărori să creeze această comunitate excepțională: Familia KEY!
Estența misiunii noastre este deja în curs de îndeplinire: un spațiu sigur unde copiii cresc, atât intelectual cât și emoțional, pregătiți să facă față viitoarelor provocări, echipați cu uneltele necesare succesului într-o lume complexă și interconectată!
Te invităm să vezi cu ochii tăi toate acestea. Suntem siguri că vei simți că această școală a fost creată în mod special pentru copilul tău.
Sunteți primiți călduroși să ne vizitați. Suntem mereu aici pentru a vă da răspunsurile pe care le doriți, servite alături de o ceașcă bună de cafea!
Echipa KEY School.