+40 771 192 638
contact@keyschool.ro

Știri despre anul școlar viitoare

Avem știri despre anul școlar viitor 2018-2019.

KEY International School este o școală internațională în curs de acreditare, atât pe linia internațională, cât și pe linia română. Pașii făcuți în această direcție până acum au fost încununați de succes și e doar o chestiune de zile până la obținerea autorizării finale.

New School YearAm aplicat pentru acreditare pe linia internațională, cu un curriculum și o filosofie de care suntem foarte entuziasmați. (Vom reveni cu mai multe detalii curând ). Obținerea acestei acreditări, recunoscută și foarte apreciată la nivel mondial, ne va transforma în prima școală din Transilvania care oferă acest tip de educație globală în limba engleză.

Curriculumul are o rigoare academică unică și pune un mare accent pe dezvoltarea personală a elevilor.

 

  • “Teoria în acțiune”,
  • “Din sala de clasă în comunitate”,
  • “Copilul este un gânditor creativ, cu discurs încrezător, focusat pe rezolvarea problemelor reale, preocupat să găsească răspunsuri la problemele imposibile”,
  • “Recunoscut și apreciat de universitățile de top din întreaga lume, inclusiv de cele din România”

Acestea sunt doar câteva moduri de a-l descrie.

Ce aduce nou următorul an școlar?

Diferențierea față de alte curriculum-uri constă în faptul că încurajează elevii de toate vârstele să gândească critic și creativ, să pună întrebări și să testeze ipoteze, să țină cont atât de contextele locale cât și de cele globale, dezvoltându-i multilingv.

Elevii noștri vor primi o educație unică; vor fi încurajați să participe la programe de educație care îi pot conduce spre cele mai bine cotate universități din întreaga lume, care-i vor ajuta să devină mai conștienți în ceea ce privește multiculturalitatea și să fie capabili să interacționeze într-o lume din ce în ce mai globalizată, în continuă schimbare.

În paralel cu acreditarea internațională, am aplicat și la ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar) pentru acreditare și pe linia română. Planul nostru este să începem în septembrie 2018 cu “clasa 0” (copii de 6 ani) și să creștem organic în anii următori.

Toate acestea și multe altele, începând cu septembrie 2018!

Previous

Next

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.