KEY International School
Carieră la KEY

Familia KEY crește cu...

Profesori dedicați, entuziaști, creativi, atât români cât și străini, profesori care pot scoate ce e mai bun din elevi, răspunzând la diferite abilități și interese și adaptând diferite metodologii incluzând descoperirea asistată, discuții, prezentări de proiecte cât și tradiționalul stil cu tabla albă și stilou.

Fiind o Școală Candidată International Baccalaureate PYP, KEY International School are o nouă abordare asupra educației în Transilvania, și are nevoie de un nou profesor pentru Creșă, Grădiniță și Școala Primară, atât pentru curicula internațională cât și pentru cea românească. Suntem dornici să ne conectăm cu profesionaliști din diverse domenii și cu diferite seturi de experiențe pentru locurile noastre vacante. Dacă ești un profesor pasionat, care pune interesele elevilor pe primul loc și care este interesat de oportunități noi de a învăța și de a-și dezvolta propriile abilități, credem că ai vrea să intri în legătură cu noi.

Ca parte din programul IB, profesorii noștri trebuie să treacă prin pregătiri continue pentru a fi la curent cu cele mai moderne și dezvoltate metode de predare realizate de profesori de pe tot globul. La KEY International School, ai șansa să îți dezvolți continuu setul de abilități pentru a îndeplini cerințele dinamice ale unui domeniu atât de dinamic cum este cel al educației, toate în timp ce aduci valoare pentru elevii tăi!

Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi telefonic!