KEY International School
Povestea noastră

Povestea noastră începe cu o dorință - puternică și sinceră. Noi, un grup de părinți, ne-am dorit o școală unde educația să fie pe primul loc, în care profesorii să fie pasionați și să-și iubească munca, nerăbdători să încerce idei noi și să se reinventeze, o comunitate internațională, în care copiii noștri pot să crească.

Motivați de dorința de a crea această școală, acest spațiu sigur, ne-am adunat la momentul respectiv într-un spațiu care era gol și lipsit de viață și ne-am pus pe treabă. Am avut multe zile și nopți pline de rezultate. Unele mai mărunte, altele mai mari, dar întotdeauna am celebrat când am reușit să facem ceva să se întâmple - când am mai făcut câte un pas înainte! În unele zile era vopsitul unor încăperi, în altele era dotarea cu mobilă. În unele zile era managementul, în altele era logistica și în și mai multe era implementarea curriculei. Chiar și noi eram impresionați când ne-am apropiat de final, atunci când profesorii și elevii puteau în sfărșit să fie primiți în școală - când în sfârșit era totul pregătit. Plini de entuziasm, am deschis prima dată, în mod oficial, porțile școlii, în Octombrie 2017.

Totuși, acest proiect nu este niciodată pe deplin finalizat. În fiecare zi ne străduim să devenim cea mai bună versiune a noastră, să dezvoltăm cele mai bune practici în educație.

Acest traseu nu a fost mereu ușor, dar, în cele din urmă, am reușit și suntem foarte mândri dece am construit. Erau doar 6 copii atunci când am deschis și sunt aproape 40 acum, creștere care ne confirmă că ne îndreptăm în direcția potrivită.

Nu am fi reușit să realizăm toate acestea fără sprijinul părinților fantastici din comunitatea noastră, care au încredere în noi și răspândesc vorba despre acest proiect. Mulțumim Părinți KEY!

Ce urmează mai departe? Ne dorim să creștem alături de elevii noștri și să le putem furniza un program educațional complet, de la creșă până la liceu, urmărind structura și filosofia IB!

Obiectivul nostru a fost să producem o schimbare în sistemul educațional local și considerăm că exact asta facem!

Sunteți mereu bineveniți să vedeți cu propri ochi! Alăturați-vă misiunii noastre!